Přejít na informace o produktu
1 z 3

AKTIVNÍ SÉRUM S VITAMÍNEM C

AKTIVNÍ SÉRUM S VITAMÍNEM C

Běžná cena €21,00 EUR
Běžná cena Výprodejová cena €21,00 EUR
Sleva Coming Soon
Včetně daní. Poštovné se vypočítá na pokladně.
Formát

Co je to?

Koncentrované sérum na bázi stabilizovaného vitamínu C o vysokém procentu, s antioxidačním, rozjasňujícím, hydratačním, restrukturalizačním a účinkem proti znečištění. Dodává pleti velké rozjasnění, rovnoměrnější zbarvení pleti a redukuje známky stárnutí, jako jsou vrásky a jemné linky. Rozjasňuje, hydratuje a revitalizuje pokožku.

Typ pleti: pohaslá pleť
Konkrétní problém:mdlá barva, tmavé kruhy pod očima, váčky, potřeba rozjasnění
Textura: lehce jantarové sérum
Použití: ve dne, v noci

INGREDIENTI PRINCIPALI

KYSELINA ETHYL-ASKORBOVÁ Stabilizovaná účinná látka odvozená od vitamínu C, která zabraňuje fotostárnutí, stimuluje syntézu kolagenu a má vynikající antioxidační vlastnosti. Sjednocuje tón pleti a pomáhá redukovat tmavé skvrny. Pomáhá udržovat optimální hustotu kolagenu v dermis, zlepšuje kvalitu pokožky, elasticitu a její tón. Oproti kyselině askorbové si při styku s vodou zachovává všechny své vlastnosti neporušené.

VITAMÍN A (PERSEA GRATISSIMA (AVOKÁDOVÝ OLEJ Z HRUŠKOVCE PŘELAHODNÉHO) Skutečný spojenec pokožky vykonává antioxidační účinek, který chrání buňky před stárnutím a degenerativním poškozením způsobeným volnými radikály. Dokonale jej lze kombinovat s vitamíny C a E.

VITAMÍN C (ASKORBYL FOSFÁT SODNÝ) Jedná se o nejrozšířenější vitamín v kosmetických přípravcích a péčích ve světě krásy díky své schopnosti stimulovat produkci kolagenu s postupujícím věkem. Vitamín C je také mocný antioxidant, schopný bojovat proti volným radikálům. V kombinaci s vitamínem E pomáhá bránit pokožku před agresí v důsledku znečištění. Léčí tmavé skvrny a předchází jim, protože zabraňuje syntéze tyrosinu. Zlepšuje elasticitu a tonus pleti.

VITAMÍN E (TOKOFERYL ACETÁT) Mimořádně se doporučuje pro suchou a dehydratovanou pokožku a pro citlivou nebo podrážděnou pleť: má účinek působící proti vráskám, hydratační a zklidňující účinek. Vitamin E má antioxidační účinek a chrání pokožku před působením volných radikálů, které jsou zodpovědné především za stárnutí pokožky a poškození buněk. Pomáhá zlepšovat hydrataci a elasticitu pokožky a posilovat přirozenou ochranu epidermis.

VITAMÍN PP (NIACINAMID) Je to jedna z nejdůležitějších omlazujících účinných látek, protože pomáhá zvyšovat produkci kolagenu a elastinu, díky čemuž je pokožka uvolněnější a tonizovaná, přičemž minimalizuje výskyt vrásek. Účinek proti stárnutí: stimuluje produkci ceramidů a mastných kyselin, zlepšuje stav lipidové bariéry pokožky. Tato vlastnost z něj činí spojence vitamínu A, který patří mezi vynikající účinné látky vráskám. Antioxidační účinek: na pokožce se sklonem ke žloutnutí snižuje antioxidační účinek vitamínu PP stres způsobený volnými radikály, díky čemuž je pokožka viditelně zářivější.

VITAMÍN B5 (PANTOTHENÁT VÁPENATÝ) Má silný hydratační, zvláčňující a zklidňující účinek. Podporuje procesy regenerace pleti, přispívá k obnově přirozené bariérové funkce pokožky a tím snižuje ztrátu vody. Tím, že snižuje ztrátu vody, pomáhá zvláčnit pokožku a udržovat ji pružnou, navíc ji chrání.

VITAMÍN B6 (PYRIDOXIN HCL) Pyridoxin hydrochlorid je hydrochloridová sůl vitamínu B6. Má antioxidační vlastnosti a funguje jako regulátor kožního mazu u smíšené pokožky.

LISTA COMPLETA DEGLI INGREDIENTI

AQUA (VODA), PROPANDIOL, KYSELINA ASKORBOVÁ, GLYCERIN, KYSELINA ETHYL-ASKORBOVÁ, HYDROXYETHYLCELULÓZA, HYDROXID SODNÝ, 1,2-HEXANDIOL, KAPRYLYLGLYKOL.

APPLICAZIONE

Nanášejte několik kapek ráno i večer na vyčištěný obličej a jemně promasírujte. Sérum nanášejte pod obvyklý krém. Používejte ochranu proti slunci.

DOMANDE FREQUENTI

1) Mohu přípravek používat i ve dne? Ano, doporučujeme však používat vhodný opalovací krém s SPF 50+.

2) Mohu toto sérum s vitamínem C používat společně se séry s AHA, BHA? Tyto dva přípravky nelze používat společně, mohou způsobit podráždění.

3) Jaký je rozdíl mezi kyselinou ethyl-askorbovou a kyselinou askorbovou? Kyselina ethyl-askorbová je etherifikovaný derivát kyseliny askorbové, který si zachovává stabilitu v přítomnosti světla nebo tepla na rozdíl od čistého vitaminu C, který je naopak nestabilní. Má také lepší schopnost pronikat pokožkou.

4) Mohu toto sérum používat i v těhotenství nebo při kojení? Ano, lze jej používat i v těhotenství nebo při kojení.

Zobrazit veškeré podrobnosti